Informacionet për mësuesit

Njoftim për kualifikimin e mësuesve

Njoftim për kualifikimin e mësuesve

Provimi me shkrim për kategoritë e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor parauniversitar për vitin 2018 do të zhvillohen, më...
Material në ndihmë të mësuesit lidhur me vlerësimin e vazhduar të nxënësit

Material në ndihmë të mësuesit lidhur me vlerësimin e vazhduar të nxënësit

Vlerësimi për të nxënë shpesh quhet vlerësim formues dhe është vlerësim që mbledh të dhëna dhe dëshmi rreth të nxënit...
Njoftim për botim të artikujve në revistën pedagogjike

Njoftim për botim të artikujve në revistën pedagogjike

Të nderuar bashkëpunëtorë dhe të interesuar për të botuar në Revistën Pedagogjike, IZHA, Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për...
Konferenca “Promovimi i organizimit të mësimit me dy orë të njëpasnjëshme”.

Konferenca “Promovimi i organizimit të mësimit me dy orë të njëpasnjëshme”.

Në datën 6 tetor 2018, ora 09:00. Insitituti i Zhvillimit të Arsimit zhvilloi konferencën “Promovimi i organizimit të mësimit me...

Informacionet për mësuesit

Njoftimet e fundit dhe ndryshimet e vazhdueshme në dobi të përmirësimit të cilësisë së sistemit arsimor do të publikohen në hapësirën e posaçme të dedikuar. Çdo njoftim zyrtar do të  publikohet menjëherë këtu duke ju krijuar juve mundësinë e informimit të shpejtë dhe pa vonesa.