Menu

Njoftime dhe Informacione

Njoftim mbi programin kombëtar të praktivave të punës

Për më shumë informacion drejtohuni faqes : http://praktika.arsimi.gov.al/

Njoftim për provimin e shtetit nëntor 2017

NJOFTIM PËR PROVIMIN E SHTETIT SEZONI I DYTE  NENTOR – DHJETOR 2017. Provimet e shtetit për profesionin e rregulluar të

Programi për fondin e ekselencës

Klikoni për informacion