Menu

Month: February 2019

Festa e 1 qershorit

Nën moton “Në përrallën time bëhu pjesë edhe ti me endërrat e tua” u festua  1 Qershori nga fëmijët e kopshteve dhe

Njoftim mbi programin kombëtar të praktivave të punës

Për më shumë informacion drejtohuni faqes : http://praktika.arsimi.gov.al/

Njoftim për provimin e shtetit nëntor 2017

NJOFTIM PËR PROVIMIN E SHTETIT SEZONI I DYTE  NENTOR – DHJETOR 2017. Provimet e shtetit për profesionin e rregulluar të

Programi për fondin e ekselencës

Klikoni për informacion