Zhvillimi i kompetencave të mësuesve për një sistem gjithëpërfshirës të zhvillimit profesional të mësuesve.” (TEAVET)

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së bashku me 8 universitete shqiptare: Universiteti i Sporteve të Tiranës, Universiteti i Durrësit, Universiteti i Elbasanit, Universiteti i Gjirokastrës, Universiteti i Korçës, Universiteti i Shkodrës,  Universiteti i Vlorës, Universiteti Pavarësia Vlorë si dhe 3 universitete europiane: Universiteti León (Spanjë), Universiteti i Turku (Finlandë), Danube University Crems (Austri) janë […]